محورهای همایش:

 

 ·        علوم تغذیه

·        صنایع روغن

·        غنی ­سازی مواد غذایی

·        فرمولاسیون مواد غذایی

·        صنایع فرآورده ­های لبنی

·        صنایع فرآورده­ های غلات

·        امنیت و ایمنی مواد غذایی

·        بحران آب و صنایع غذایی

·        صنایع فرآورده­ های گوشتی

·        صنایع بسته­ بندی مواد غذایی

·        ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی

·       کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی  

·        سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

·        میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی

·        روش­ های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

·        مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

·        راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

·       کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا

·        نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

·        نقش محیط زیست ومنابع طبیعی در امنیت غذایی

·        غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک ها و پری­ بیوتیک ها

·        کاربرد اسانس­ ها و عصاره­ های طبیعی در صنایع غذایی

 

·       و  سایر پژوهش­ های نوین در صنایع غذایی و علوم تغذیه