محورهای همایش:

     کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا

·        روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

·        سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

·        غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک

·        کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی

·        ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی

·        امنیت و ایمنی مواد غذایی

·        بحران آب و صنایع غذایی

·        غنی­سازی مواد غذایی

·        نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

·        میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی

·        مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

·        راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

·        فرمولاسیون مواد غذایی

·        صنایع فرآورده­های گوشتی

·        صنایع فرآورده­های غلات

·        صنایع بسته­بندی مواد غذایی

·        صنایع فرآورده­های لبنی

·        صنایع روغن

·        سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی


c

 

ورود به سیستم

تاریخ های مهم


  • آخرین مهلت ارسال اصل مقالات1399/03/11
  • آخرین مهلت ثبت نام نهایی1399/03/16
  • کنفرانس1399/03/22