محورهای همایش:
· علوم تغذیه
· صنایع روغن
· غنی سازی مواد غذایی
· فرمولاسیون مواد غذایی
· صنایع فرآورده های لبنی
· صنایع فرآورده های غلات
· امنیت و ایمنی مواد غذایی
· بحران آب و صنایع غذایی
· صنایع فرآورده های گوشتی
· صنایع بسته بندی مواد غذایی
· ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
· کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی
· سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
· میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
· روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
· مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
· راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
· کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
· نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
· نقش محیط زیست ومنابع طبیعی در امنیت غذایی
· غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها
· کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
· و سایر پژوهش های نوین در صنایع غذایی و علوم تغذیه